Wifi in de trein werkt niet op iphone

Datum van publicatie: 10.03.2019

We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. In de spitsuren kan het inderdaad voorkomen dat het signaal matig of zwak is. Ik ben geen Telfort- of KPN medewerker.

Zet wifi eens uit als je in de trein zit. Mijn iPad2 heeft grote problemen: Meld je aan Heb je al een account? Accounts en wachtwoorden beheren en gebruiken op een iPhone of iPad iOS: Hoe knippen, kopiƫren en plakken op iPhone en iPad?

Hallo allemaal, Ik krijg WiFi in de trein niet aan de praat. Anders wil ik het ook nog wel met m'n andere iPhone's testen mocht je daar interesse in hebben. Ik heb sinds de eerste beta van iOS Peter het lijkt dan inderdaad een probleem te zijn met de iPad zelf op gebied van hardware, wifi in de trein werkt niet op iphone. De wifi van mijn ipad kan opeens geen enkel wifi signaal meer ontvangen. Dit veroorzaakt dus een probleem als het apparaat gegevens uit zijn cache gebruikt om bepaalde verbindingsinstellingen niet meer opnieuw te hoeven ophalen.

Het goede nieuws is dat ik weer WiFi heb in de trein. Geef rechtsboven eens de zoekopdracht "WiFi" ,en je zult versteld staan hoe vaak dat onderwerp al in dit forum ter sprake is geweest.

Zo ja, hebt u daar dan weer een oplossing voor? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. De komende tijd reis ik helaas niet meer met de trein, zodra ik de trein weer eens instap as zaterdag zal ik screenshots maken.

Trein in de war? Stiltezones bevinden zich in dubbeldeks Intercity's verdeeld over de trein uitsluitend bovenin.

  • Alle genoemde stappen gedaan:
  • De menubalk bovenin is niet meer grijs in iOS 6. Annie 19 november om

Graag wacht Ik voor een oplossing, alvast bedankt voor uw reactie Ps. Hoe kan dit en heeft iemand hier een oplossing voor. Robert B bedankt voor je advies maar het werkte bij mij niet. Ik ben geen Telfort- of KPN medewerker. Wat kan ik nou doen om het weer in orde te krijgen.

Meld je aan

Wifi in de trein Wifi in de trein discussie in iPhone algemeen forum ; verdwijnt na registratie Hallo mensen, Sinds iOS 6. Zones voor ontmoeten, stilte en werken en rust. Op mijn eerstvolgende treinreis ga ik deze workaround proberen.

Soms probeer ik het nog even omdat NS bezig zou zijn met het vervangen van de access points door betere , maar meestal blijf ik in de trein uit mijn databundel trekken:

Ik zal wel is een screenshot shuttle run test download free van m'n scherm vanmiddag. Dit probleem doet zich voor op mijn Macbook, ik heb het geprobeerd met de browsers Safari en Mozilla Firefox. Op deze verdieping kan en mag de reiziger praten, bellen en ontmoeten.

Alles over de nieuwe iPhone X. Verstuur Terug naar overzicht. Deze zone is ingericht om rustig te reizen.

Dit is mijn laatste hoop dat iemand mij kan helpen, anders vrees ik dat ik toch echt een nieuwe telefoon ga aanschaffen van een ander merk. U vindt deze symbolen op de binnendeuren die toegang geven tot het compartiment en op de ramen van de trein. Ik heb sinds de eerste beta van iOS

Op de zijwanden staat aangegeven waar het toilet zich bevindt. Ik ondervind nog steeds problemen om op WiFi te komen. Je bent dus op het moment dat je die foutmelding krijgt niet verbonden via Wi-Fi maar via 4G. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Yuliya Vervelend dat het stappenplan voor jou niet werkt. Erg vervelend dat meerdere van jullie hier nog hinder van hebben?

Meer informatie over Voorzieningen op het station Reizen met een functiebeperking. Probeer het nog een keer over een paar minuten?

Registreren

Mocht bovenstaande niet helpen kun je het beste je netwerk vergeten en opnieuw verbinden, dit kan via: Als ik op wifi zit dan hapert het spelen van filmpjes en muziek. Ik ben al bij een medewerker geweest in de shop maar die kon me niet helpen omdat ik het probleem in de trein heb.

NS heeft 2 verschillende soorten treinen: Maak een account aan. Heb zowel Wifi als mobiel en 3g aanstaan op mijn Iphone 4, thuis werkt het wel, 512p.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *