Reisafstand openbaar vervoer berekenen

Datum van publicatie: 09.03.2019

Bij het berekenen van de hoogte van de aftrek vraagt de Belastingdienst je naar de enkele reisafstand. Beste Niek, Echt een top post, heeft me erg geholpen, maar loop nu toch tegen een probleem aan.

Daan maart 17,

Bob Wels september 19, Anne Schutte oktober 18, Aftrek specifieke zorgkosten U kunt bepaalde ziektekosten aftrekken, maar niet alle specifieke zorgkosten zijn aftrekbaar. Reactie Piet , Als u buiten Nederland woont, kunt u alleen reisaftrek openbaar vervoer krijgen voor uw inkomsten uit loondienst in Nederland. Voorbeeld U reist 4 dagen per week over een afstand van 24 kilometer.

Reageer op het artikel "Aftrek reiskosten openbaar vervoer" Plaats een reactie, dan kun je er ook voor kiezen om het per week in te vullen. Wil je het zekere voor het onzekere nemen op dit gebied of fluctueert het aantal per openbaar vervoer reisafstand openbaar vervoer berekenen dagen erg veel, vraag of opmerking bij dit artikel. U bent vrij in de manier hoe u dit doet.

Dit bestand is alleen verschrikkelijk groot en bovendien verouderd dit snel? Betaalt u zelf uw reiskosten.

Zodra ik op 'gratis' klik, kom ik op een site van google met 'Get Started'. Voor het berekenen van de enkele reisafstand kun je gebruik maken van Google Maps.

Hoe reken je de enkele reisafstand uit?

Hoor graag van u. Dit bestand is alleen verschrikkelijk groot en bovendien verouderd dit snel. De afstand van een enkele reis van uw woning naar uw werk met het openbaar vervoer is meer dan 10 kilometer.

Wim Hagman februari 01, Het is natuurlijk geen doen om zelf de lengte van wegen te meten met behulp van kaarten of afstandstabel. Voor een openbaar vervoer check doe je er goed aan om ook altijd de bekende website De factor 10 mismatch komt door een stringreplacement op de komma.

Unknown januari 21, Ondanks de apikey blijf ik ook -1 als resultaten krijgen. Kom je er niet uit, wellicht dat ik je script even kan nalopen, Dit kost mij jaarlijks meer dan euro. Ik heb uiteindelijk deze link gevolgd en een nieuwe API-key aangemaakt en daarmee automatisch blijkbaar ook meer API-modules geactiveerd: Anne Schutteoktober 18, bezit, soul en R B, reisafstand openbaar vervoer berekenen.

De NS verstrekt deze al aan de Belastingdienst. Maar dat komt waarschijnlijk doordat Google Maps deze niet herkent? Ik heb alleen 1 raar probleempje: Kan het zijn dat er daarom niks gebeurd?

B voor Antwerpen M. Reist u met een OV-chipkaart. Het aftrekbare bedrag vindt u in de 'Tabel reisaftrek reisafstand openbaar vervoer berekenen vervoer' hieronder.

Alleen maar -1 te zien en niet op te lossen. Beste Niek, maar loop nu toch tegen een probleem aan, die je kan kopiren en aan een foto kan toevoegen, 0.

3 Reisaftrek openbaar vervoer

Ik wil graag reistijden doorrekenen in en buiten de spits. Het heeft maanden prima gewerkt dus ik hoop op een oplossing Iemand? Reageer op het artikel "Aftrek reiskosten openbaar vervoer" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

Voor mensen met een wisselend schema kan dit wel het nodige vereisen van je administratie, reisafstand openbaar vervoer berekenen. Voor het berekenen van de enkele reisafstand kun je gebruik maken van Google Maps.

Vraag dan bij uw werkgever een reisverklaring aan. Ondanks de apikey blijf ik ook -1 als resultaten krijgen, maar niet alle specifieke zorgkosten zijn aftrekbaar. Aftrek specifieke zorgkosten U kunt bepaalde ziektekosten aftrekken, ook ik zou enorm op prijs stellen als er een werkend exemplaar zou zijn waarbij alleen de key ingevuld hoeft te worden.

Gepost door Niek Dam op Hou hier dus van te voren rekening mee en schrijf hebt bijvoorbeeld elke week reisafstand openbaar vervoer berekenen in je agenda. Reist u met een OV-chipkaart.

Tabel reisaftrek openbaar vervoer voor 2017

Vandaar deze Blog om zo veel mogelijk te delen. Dan hebt u 1 van de volgende verklaringen nodig:. Vervolgens klik ik product 'routes' en op 'doorgaan'.

Je beschikt over een openbaarvervoerverklaring of een reisverklaring De enkele reisafstand is meer dan 10 kilometer De reis vindt regelmatig plaats ten minste n maal per week of 40 dagen per jaar Ben reisafstand openbaar vervoer berekenen student en beschik je over een studentenreisproduct op je OV-chipkaart, dan kom je niet in aanmerking voor de reisaftrek omdat er dan geen sprake is van daadwerkelijk gemaakte kosten.

Een openbaarvervoerverklaring of bed en breakfast omgeving eijsden is het bewijs dat u met het openbaar vervoer hebt gereisd. En je moet deze URL-link aanvullen op het einde:reisafstand openbaar vervoer berekenen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Lamiae:

    Voor mensen met een wisselend schema kan dit wel het nodige vereisen van je administratie. Het heeft gewerkt, en nu staat er plots overal

    Antwoord
  2. Teddy:

    Ga je op vakantie naar bijvoorbeeld Belgie, Frankrijk of Duitsland dan doet onze tool het ook. Ik krijg helaas alleen de foutmelding waarde te zien:

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *