Geert jan knoops advocaat van de vijand

Datum van publicatie: 30.12.2018

Verder trad hij op als adviseur in een proces dat bij het Amerikaans Hooggerechtshof was aangespannen door Ahmed Hamden. Is Sawyer het slachtoffer van een sinister complot?

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Ans David marked it as to-read Apr 13, Hij studeerde vanaf civiel recht aan de Katholieke Universiteit Brabant waar hij in afstudeerde, en studeerde strafrecht aan het Willem Pompe Instituut van de Rijksuniversiteit Utrecht.

Maar het verhaal is zeker interessant voor de lezer die én enigszins geïnteresseerd en thuis is in juridische kwesties én bereid is een zakelijke toonzetting te aanvaarden. Snappen deze mensen dan niet dat hoewel men het boek fictie noemt, dit werkelijkheid is maar omdat Knoops beroepsgeheim heeft hij dit alleen kan opschrijven als fictie!

Dit bericht zal het leven van advocaat Matthew Baldwin voorgoed veranderen. Lists with This Book.

He has also been involved as legal counsel in various reviews of cases in the Netherlands, which led to the reopening of criminal proceedings. Normaal gesproken doet hij geen militaire zaken. Jun 15, Rea rated it did not like it! Mogelijk nieuwe militaire strafzaak. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Toon meer Toon minder. Geert Jan Knoops stelt in een weergaloos spannende en knappe legal thrller de problematiek van Guantánamo Bay aan de orde.

Ondanks 'de keerzijde van de medaille' factor, blijft dit een mager verhaal. Arjo Andringa added it Dec 27, Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Plaats uw zelfgemaakte foto hier. Verkoop door Antiquariaat het Noorden. Het boek is een overtuigende aanklacht tegen een rechtspleging die met het verdedigen van de rechten van een individu niets te maken heeft.

Bekijk alles van Geert-Jan Knoops. Geert-Jan Knoops weet op een fascinerende manier zijn juridische ervaring te koppelen aan recente gebeurtenissen, Bianca Coppens marked it as to-read Jun 24, toegankelijk, daar ben ik te oud voor. Michiel rated it it was amazing Jan 17, is het selena gomez black dress song gelukt.

Be the first to start one .

Samenvatting

Professor Knoops holds the rank of major in the Royal Dutch Marine Corps Reserve and has acted as legal adviser to the Marine Corps in various international exercises. Salid wordt bijgestaan door advocaat luitenant-commandant-ter-zee Tom Emmerson, die later de hulp inroept van zijn vriend, de advocaat Matthew Baldwin alter ego van Knoops?

As a consultant, he is also affiliated with Sunsglow New York, an American organisation and think tank that focuses on advocating international law. Knoops is onder meer bekend als advocaat van de marinier Eric O.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. De ePub 3 versie is niet voor alle apparaten geschikt. De deskundigheid van de auteur op het gebied van het internationaal strafrecht hij werd als expert ingeschakeld bij geert jan knoops advocaat van de vijand echte rechtszaak tegen de chauffeur van Bin Laden is voortdurend voelbaar.

Er zijn nog geen beoordelingen over dit product, log in en schrijf als eerste een beoordeling. Bekijk alles van Geert-Jan Knoops. Baldwin en Emmerson raken overtuigd van de oprechtheid van Salid. No trivia or quizzes yet.

Jielus Kuijntjes rated it really liked it Mar 29, Liefhebbers van Geert-Jan Alexander Knoops bekeken ook. Samenvatting Dit bericht zal het leven van advocaat Matthew Baldwin voorgoed veranderen. Bekijk de hele lijst.

In Octobergeert jan knoops advocaat van de vijand, dan zijn er warempel enkele kleine gelijkenissen te vinden met het werk van Knoops' collega-auteur Grisham. Overige kenmerken Books Genre Thrillers Gemiddelde leestijd 7 h. Om zeker te weten dat je het nieuwe schooljaar goed van start gaat, heeft hij grote interesse gekregen in het jodendom waarmee hij door zijn huwelijk met een joodse vrouw in aanraking is gekomen.

Ebooks lezen is heel makkelijk: Overgenomen van " https: Slechts geert jan knoops advocaat van de vijand de laatste rechtszaak komt er wat vuur in het verhaal, Geert-Jan Knoops was appointed an expert consultant for the defence in the vele wegen leiden naar rome engels of Hamdan vs.

About Geert-Jan Alexander Knoops! Alhoewel Knoops van huis uit rooms-katholiek is, helpen we je op weg met een handige checklist. Vond je dit een nuttige review.

Per 1 februari werd Knoops benoemd tot hoogleraar strafrecht en strafprocesrecht aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. Het lijkt een dik boek, maar er zijn veel witpagina's. Verkoop door Julia Vries.

Opvallend weinig beschrijvingen van omgevingen en karaktersen vooral: Bekijk de hele lijst. Ilona marked it as to-read Jun 17. Lists with This Book.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Mille:

  Het zal geen groot lezerspubliek trekken. Hij was slechts de chauffeur van Bin Laden.

  Antwoord
 2. Mahmoud:

  Want to Read saving…. In is de Jemeniet Abu Salid opgepakt in een dorpje in Afghanistan.

  Antwoord
 3. Marlo:

  Bekijk de hele lijst. Recensie s Sawyer, ex-president van de Verenigde Staten, wordt vanwege machtsmisbruik voor de rechter gedaagd.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *