Zelf je haar invlechten

Datum van publicatie: 09.03.2019

Maak een paar vlechtjes aan de zijkanten van je hoofd en maak ze aan de achterkant van je hoofd vast. Over dit artikel Categorieën: Fixeer de vlecht met haarlak optioneel.

Pak met je rechterhand een klein strengetje haar van de rechterkant van de rechtersectie het haar dat het dichtst bij je oor zit. Het makkelijkste doe je dit door je kind naar beneden te laten kijken en dan aan de voorkant gaan zitten. Met de laatste drie vingers van je rechterhand hou je de streng vast tussen die vingers en de palm. Met je rechterhand pak je nu een kleine sectie ongevlochten haar van de rechterkant van het hoofd. Meer dan ideeën over Vlechten Halflang Haar op Pinterest … halflang haar vlechten — Google zoeken.

Neem twee derde van je haar en hou een derde los.

Je haar vlechten in stappen 10 voorbeelden - Pagina 3 van 3 … Maak van het kleinste deel van je haar een vlecht en draai deze om de staart heen en zet vast met een paar spelden. Voeg haar toe aan de linkerstreng. Met je rechterduim en wijsvinger reik je over de middelste streng en pak je de linkerstreng, zelf je haar invlechten. Nieuwe Nivea douchecrmes met olieparels? Je moet het misschien een paar keer zelf je haar invlechten het haar wikkelen.

Haarlak of gel spray zorgt ervoor dat er geen pieken los gaan uit de vlecht.

 • Vervolgens maak je met een derde van de staart een vlecht waarbij je een paar slagen een plukje laat vallen.
 • Bij twee vlechtjes bind ik de helft vast terwijl ik aan de andere kant werk. Marlene liet ook nog een andere invlecht zien; namelijk de Princess braid.

Zelf invlechten

Geef jezelf een goede start door te zorgen dat ze in het begin precies gelijk zijn. Als je liever een warrige look wilt, doe het dan gewoon met je handen. Alles Over Haar Invlechten En De 7 Voordelen Van Vlechten Doordat krullen van nature al bochten maken kunnen ze gemakkelijk worden gebogen in bepaalde hoeken die ontstaan bij het vlechten.

Om de vlecht zo netjes mogelijk te houden probeer je steeds even grote secties toe te voegen. Hier hebben wij geen invloed op.

Dit is net als de vorige stap, laat hem hangen tussen de linker- en rechterstreng. Nogmaals, maar dan gespiegeld. Dus mocht ze gewoon even lekker spelen zelf je haar invlechten de andere meisjes. Je hoeft niet per se bovenaan te beginnen. Vlechten in je haar. Gebruik je linkerhand om een kleine sectie ongevlochten haar van de linkerkant van je hoofd op te nemen.

Zelf haar vlechten

Kon ik rustig vlechten. De basisvlecht met drie strengen De Franse vlecht De visgraatvlecht Vlechten met vijf strengen Probeer deze soorten vlechten ook eens. Maak een waterval vlecht en vlecht aan het einde naar beneden.

Het helpt ook als je de strengen dicht bij elkaar houdt. Dus mocht ze gewoon even lekker spelen met de andere meisjes, zelf je haar invlechten. De sectie die je net hebt toegevoegd, tussen je linkerduim en wijsvinger is nu de nieuwe middelste streng.

Maak een staart en maak dan een waterval vlecht 2.

Invlechten voor beginners

Bij twee vlechtjes bind ik de helft vast terwijl ik aan de andere kant werk. Je haar moet een beetje stug zijn om makkelijk te kunnen vlechten.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gebruik een niet-rubberen elastiekje om het einde van de vlecht vast te maken.

Wrijf het eerst tussen je handen en dan over de hele lengte van de vlecht.

Wrijf het eerst tussen je handen en dan over de hele lengte van de vlecht, zelf je haar invlechten. Nieuwe Nivea douchecrmes met olieparels. Reading Je haar vlechten in stappen 10 voorbeelden. Probeer het altijd eerst op een vriendin of op een pop.

Ik heb een paar ideetjes: Hou de rechtersectie haar weer in je rechterhand. Vervolgens maak je een tweede vlechtje met een kwart van het haar! Verdeel het haar in vijf gelijke delen.

Zo maak je een goede invlecht!

Smaller gezicht door make-up. In principe is dit een heel eenvoudige invlecht. Vervolgens draai je die gedraaide strengen om elkaar heen en zet je ze vast.

Een visgraatvlecht i need somebody to love blues brothers eruit alsof hij uit heel veel kleine stengen bestaat, maar verrassend genoeg zijn het maar twee delen. Haar zelf zelf je haar invlechten Zelf invlechten Zelf haar vlechten Haar zelf vlechten Haar zelf opsteken Zelf je haar vlechten Haar makkelijk zelf opsteken Halflang haar zelf opsteken Opgestoken haar zelf doen Korte kapsels halflang haar zelf te doen Zelf vlechten Doe het zelf opsteekkapsels Zelf haren vlechten Galakapsels zelf doen Kapsel zelf opsteken Kapsels zelf maken Opsteekkapsels zelf doen Haar zelf opsteken stap voor stap Haar invlechten Hoe haar invlechten Invlechten haar Nep haar invlechten Haar invlechten leren Zijkant haar invlechten Lang haar invlechten, zelf je haar invlechten.

Vervolgens maak je een tweede vlechtje met een kwart van het haar.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Tjitze:

  Hoe test en kies je parfum?

  Antwoord
 2. Enrico:

  Hou de drie strengen in je handen. Doe een leuke haarspeld of clip in aan de basis van de vlecht, of zet je pony ermee vast.

  Antwoord
 3. Breunis:

  Je kunt een visgraatvlecht zowel op droog als op nat haar maken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *