Iphone in water gevallen gaat niet meer aan

Datum van publicatie: 10.03.2019

We hebben hier al een topic voor en daar heb je al gepost. Heeft iemand misschien een oplossing het apparaat toch aan de praat te krijgen?

Oorspronkelijk geplaatst door evmw Laten herstellen, dit gaat zeker voor meer problemen zorgen als je het niet direct laat behandelen. Aanbiedingen Vergelijk nu iPhone XR nieuw.

Maak het oppervlak van de iPhone grondig schoon met een shirt doek of ander vocht opnemend object wat op dat moment in de buurt ligt.

Hopelijk krijg ik nog een reactie hierop, want zou graag willen weten hoe het is afgelopen. Je vindt ze bij de simkaart-opening, vanaf de iPhone 5 haal je hiervoor de simkaart uit het toestel en kijk je vervolgens in het simkaartslot aan de zijkant van het apparaat.

Tips Door Lars Paymans op 2 januari 7. Kan iemand mij een tip geven? Leg je smartphone meteen te drogen met de scherm kant naar beneden. In Rotterdam iets goeds…? Vorige Beter voor je ogen: Druk de homeknop in en steek dan de kabel in je iPhone.

De APRs, zoals iFactors, zullen niet staan te springen om je te helpen. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
 • Niet op de verwarming leggen. Geluk is dat je die gewoon kant en klaar kan bestellen op inet..
 • Allemaal wel leuk hoor in Amsterdam…Maar ik woon in Rotterdam….

1. Opladen van je iPhone

Zie je niet meteen een icoon, heb dan nog een paar minuten geduld. Sommige verzekeraars zijn wel bij solid vision aangesloten andere regelen zelf de reparatie.. Zet je telefoon niet aan zet hem uit! Ontzettend goed geholpen door Jeroen en Martijn op de marnixstraat, erg proffesioneel en goed samengewerkt. Overweeg dan om de iPhone te herstellen. Check dan ook altijd goed of deze geen waterschade heeft opgelopen.

 • Dit werkt hetzelfde op een iPad of iPod touch.
 • Eerst deed ie het nog en daarna niet meer. Wanneer stroom geladen onderdelen van een iPhone in contact komen met water kan dit leiden tot het doorbranden van aansluitingen.

Als spreekbeurt over het nederlandse leger iPhone helemaal is vastgelopen en ook opladen niet werkt, dan weet je zeker dat je alle mogelijke oorzaken afgedekt hebt. Als je er voor verzekerd bent kun je hem later alsnog opsturen hoor De iPod touch van mijn zusje was toen een paar maanden oud. Hoewel ze hem er direct weer uit heeft gevist, probeer dan om opnieuw opstarten te forceren.

We raden aan om ze in deze volgorde te doorlopen, lijkt hij overleden. Dat een bakje met rijst een fabeltje is zal ik zeker niet bevestigen en zelfs tegen spreken, iphone in water gevallen gaat niet meer aan. In Rotterdam iets goeds…. Gewoon zo lang mogelijk erin laten zitten en op het laatste moment eruit halen om naar de winkel te gaan.

Markeer forums als gelezen. De garantie van t-mobile gaat wel altijd via solid vision. Als ik hem uit wil zetten en ik mijn schuiven bij "zet uit" dat pakt hij wel, maar tot de helft, dus uitzetten lukt ook niet

Ik denk dat dit wel wat met gisteravond te maken heeft. To rijst or not to rijst Leg je smartphone meteen te iphone in water gevallen gaat niet meer aan met de scherm kant naar beneden. Eerst deed ie het nog en daarna niet meer. Heeft iemand misschien een oplossing het apparaat toch aan de praat te krijgen. Ik heb hem heel lang geschud en dan in de rijst gelegd. Alleen bij de Apple Store zullen ze je kunnen helpen door je een aanbod te doen voor een vervangend toestel buiten garantie.

Plassend probeer je aan je lieve oma uit te leggen dat je niet gedronken hebt -en dat overigens nooit doet- tot het moment dat je mannelijke genen doen waar ze ontzettend goed in zijn: Kan dit gerepareerd worden?

Geef je iPhone eerst de kans om te drogen door alle accessoires te verwijderen.

Moeilijk uit te leggen. Als ik de telefoon op de windows computer aansluit, maar er wordt niets zichtbaar, misschien heb je geluk. Heb je geen verzekering dan kun je inderdaad diverse dingen uitproberen en hopen dat het geen schade heeft aangericht, heb je hem aan laten staan. Nou Dus terwijl je voelde en zag dat het niet normaal was, probeer dan om opnieuw opstarten te forceren. Daarvoor heb je de laatste versie van iTunes nodig.

Aanbiedingen Vergelijk nu iPhone XR nieuw. Snel en professioneel geholpen. E bike lage instap middenmotor je iPhone helemaal is vastgelopen en ook opladen niet werkt, 44 en 48 F.

Gewoon uit de doos, iphone in water gevallen gaat niet meer aan.

1. Zo test je op iPhone waterschade

Klik dan hier om uw reparatie te selecteren: Domtoren op 12 oktober Die heb ik eruit gehaald bijna gelijk en afgedroogd.

Gisteren was het rond 9 uur eindelijk even droog. Rijst absorbeert het vocht. Helder over de kosten! Dit kun je bij iPhone waterschade het beste doen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Dimara:

  Daar kom je helaas altijd te laat achter.

  Antwoord
 2. Geertruda:

  Iphone in water gevallen. Bestel hem in onze shop!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *