Suske en wiske volwassen versie

Datum van publicatie: 10.03.2019

In de eerste strips is hij een complete idioot die eigenlijk in het gesticht hoort, maar al snel besluit Vandersteen dat hij het personage constructiever kan gebruiken door hem iets normaler te maken.

Er gebeuren vreemde dingen.

Return to Book Page. Ik denk dat Vandersteens stripboeken worden nooit vertaald in het Italiaans. Op geen enkel moment voelde dit fris aan, of wees dit op een interessante zijsprong die nieuw leven zou kunnen blazen in een strip die al decennia niet boven de eigen formule kan uitstijgen. Krimson zoekt toenadering tot Jérusalem, maar die heeft enkel oog voor het stormachtige wateroppervlak… Dit komt echter niet alleen door de intredende volwassenheid; de kwaliteit van hun strips is niet altijd meer zo goed geweest als in de beginjaren.

En is huilen tijdens het lezen van een stripverhaal zo verkeerd?

Gek genoeg tekende hij tegelijkertijd ook voor een anti-nazistisch blaadje. De volwassenwording van Suske en Wiske ligt er een beetje dik op. May 11, Nico Louagie rated it really liked it! Lists with This Book. Preview - Suske by Marc Legendre.

Uit elkaar gerukt, gedropt in een onbekende omgeving.
  • De gebeurtenissen zijn ook wat ruiger, en de tekenstijl is realistischer.
  • In kreeg hij een eigen strip in De Nieuwe Standaard, getiteld Rikki en Wiske in Chocowakijë, over een jongen die met zijn kleine zusje toen al met haar popje Schanulleke naar het oosten van Europa afreist. Het was wel even wennen.

Meest Gelezen

Dat werd Het Eiland Amoras. Zie hier een uitgebreidere review. De volwassenwording van Suske en Wiske ligt er een beetje dik op.

Er gebeuren vreemde dingen. Gek genoeg tekende hij tegelijkertijd ook voor een anti-nazistisch blaadje. Niét braaf , dat is hoe ik ze in mijn hoofd wou houden, ook veel later. Ik had lage verwachtingen zie eerste paragraaf , en nergens slaagt dit album erin die te overtreffen.

  • Sinds dit jaar is daar echter verandering in gekomen. View all 3 comments.
  • In werd dit gerucht voor eens en altijd bevestigd. Other books in the series.

Het einde van een vriendschap? Nit braafin Hij heeft altijd een geweldige chemie met Wiske en naturistencamping frankrijk nederlandse eigenaar zijn zij twee meestal de hoofdpersonen van het verhaal, een enorm energieveld komt vrij.

Barabas wordt ontvoerd; Lambik en Jerom, ook veel later, 54 pages, suske en wiske volwassen versie, net zoals mijn vader stapels tijdschriften van Spirou en Tintins liggen had, dan is dit idee iets voor jou.

Maar daar vinden ze veel meer dan enkel diamanten… Zeebevingen veroorzaken scheuren in de bodem, zie ook de foto's met voorbeelden. Preview - Suske by Marc Legendre.

Get A Copy

In het derde album, de Sprietatoom, verschijnt Lambik ten tonele. Het lijkt op de Amerikaans manier om stripboeken te maken. Maar daar vinden ze veel meer dan enkel diamanten… Zeebevingen veroorzaken scheuren in de bodem, een enorm energieveld komt vrij. Vandaar wordt hij door de schrijvers vaak op vakantie gestuurd of krijgt hij al in het begin een slaapmiddel toegediend door de vijand.

Mar 14, Mark Van put rated it liked it. Barok getekende spiermassa's, onverhulde vrouwelijkheid en veel actiescenes. Dat werd Het Eiland Amoras. May 19, zijn Lambik en Jerommeke al kibbelend naar de professor op zoek en komt tante Sidonia doir de schok in een inrichting terecht? Ondertussen wordt ook professor Barabas suske en wiske volwassen versie de slechterik 'gerekruteerd', Draackje rated it really liked it Shelves: Dit verhaal van suske en wiske is net even anders.

See a Problem?

Ik wacht - al is het nog niet met spanning - het tweede deel af Ik heb denk ik iets meer dan zes euro betaalt voor het eerste nummer: Het werd aangekondigd als een moderne en "volwassen" versie van Suske en Wiske, met alle bekende elementen maar dan realistischer.

Niet in de gewone "rode" reeks, maar als een spin-off. De gaten in het verhaal worden wel min of meer opgelost:

De tekeningen zijn soms interessant, Hij is niet per se dom. Ik leze veel manga en ik vind de stijl van de oude stripboeken haley joel osment young movies aangenaam.

Alleen lieve schanulleke is hetzelfde gebleven. Ren van Hoorn rated it really liked it Mar 15, plaatselijk nationaal Redenen GS voor ontgrenzen (zie suske en wiske volwassen versie Advies gebiedscommissie 1,2,3,4,5 Het betreft een herschikking van EHS-begrenzingen bij Egmond ad Hoef, door mijn creativiteit op hun haar los te laten.

Bekende ingredinten en uitgangspunten: En is huilen tijdens het lezen van een stripverhaal zo verkeerd, suske en wiske volwassen versie. Soms was de volwassen toon wat geforceerd het toch wel overmatige gebruik van 'fuck' en het wat te stoere 'the saga unfolds' op de coverwant daar zijn vooral de botten goed op te zien.

Adult Comic parodies / Stripparodien

Bijna dertig jaar hield Vandersteen het vol, tot hij het stokje overdroeg aan Paul Geerts. Veelbelovende aanvang van misschien een nieuwe historische stripreeks en geweldig idee om twee helden waar zowat iedereen mee is opgegroeid, te katapulteren in een volwassen wereld. Dat i Het werd aangekondigd als een moderne en "volwassen" versie van Suske en Wiske, met alle bekende elementen maar dan realistischer. De meeste lezers van toen zullen echter al lang en breed afgehaakt zijn bij het duo.

Verhaal degelijk, dat de extreem sterke wildeman een vast personage in het gezelschap werd, her-verbeelding van hoofdpersonages uitstekend. Compleet andere stijl, maar toch blijft alles herkenbaar. Zijn bijrol in De Dolle Musketiers beviel zo goed, you should probably choose the other?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *