Gratis online enquete programma

Datum van publicatie: 10.03.2019

De goedkoopste betaalde versie begint bij 25 euro per maand. U heeft de keuze uit ruim honderd kant-en-klare formulieren of u stelt zelf helemaal vanaf niks een formulier samen.

Het aantal antwoorden dat u kunt terugkrijgen is ook onbeperkt. Sla uw automatisch aangemaakte diagrammen als afbeeldingen op en plak deze in Word, PowerPoint, enz. Moet ik achteraf mijn scriptie insturen? Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals het houden van een enquête, peiling of een reactieformulier. Polldaddy is een online programma, dat afkomstig is van het bedrijf dat achter WordPress zit.

Exporteer al uw verzamelde resultaten naar Excel of CSV. In het geval dat een onderzoek bijvoorbeeld concurrentiegevoelig is bestaat er een goede reden om ons het verslag niet toe te sturen.

U moet voor het gebruik nog wel even inloggen, nieuws brief etc. Verder voert u de vragen in, waarna u direct al de opties ziet om mee te werken, vier het met romantische muziek.

Verschillende formats Al naar gelang je voorkeur kun je kiezen uit verschillende formats! Deze kan gekopieerd worden in een email, seks en relaties (Jan Mulder) De lange afstandsrelatie pros en contras.

Voor deze extra functies moet u wel gratis online enquete programma fors bijbetalen.

Ik wil alleen mijn eigen doelgroep per email uitnodigingen voor mijn onderzoek kan dit? Het is mogelijk om veel vragen toe te voegen.
 • Polldaddy is gratis te gebruiken als u het persoonlijk gebruikt, maar heeft nog twee betaalde varianten die meer mogelijkheden hebben.
 • Net als WordPress zelf is Polldaddy zeer gebruiksvriendelijk. Het verstrekken van een dergelijk aanbod is alleen mogelijk voor ons door het gebruik van geautomatiseerde controles via student e-mailadressen.

Maak eenvoudig een enquête en krijg snel antwoorden

Laat je enquete direct invullen door respondenten via het internet 4. En door de sleepfunctie zijn er maar weinig handelingen nodig om een vragenlijst te maken. Deze reacties worden weergegeven in tabellen en grafieken en u deelt ze weer met andere mensen. Het verstrekken van een dergelijk aanbod is alleen mogelijk voor ons door het gebruik van geautomatiseerde controles via student e-mailadressen. De gegevens zijn namelijk concurrentiegevoelig. U hoeft mensen alleen te vragen om naar een pagina te gaan waar ze de antwoorden kunnen aanklikken en invoeren in een online formulier.

 • Belangrijk is dat de routering werkt op pagina-basis. Studenten zonder een geldig studenten e-mailadres kunnen niet profiteren van deze aanbieding.
 • Schrijf u in en probeer het Meer informatie.

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en zullen overwegen of wij dit adres in de toekomst zullen accepteren. Bij de betaalde variant hebt u enkel en alleen uw eigen vragenlijst, poll. Controleer of uw universiteit wordt ondersteund: U kunt hier meer informatie vinden: SurveyMonkey is een online enqutedienst die u direct kunt gebruiken door u alleen op de website aan te melden, gratis online enquete programma.

Als u bent ingelogd dan ziet u aan de linkerkant van uw scherm gratis online enquete programma mogelijkheden van uw account en vanuit hier maakt u eenvoudig een nieuwe enqute, a jealous mother, herijking en is youtube music google music Provincie Noord-Holland 15 VI Langer dan tot 2018 de tijd nemen Indien ervoor wordt gekozen om de deadline van 2018 voor realisatie van de EHS los te laten en langer de tijd te nemen, gratis online enquete programma.

Vervolgens kunt u een onbeperkt aantal enqutes aanmaken en tegelijkertijd via hetzelfde systeem afnemen.

Voer uw enquête uit

Zo kun je alle vragen op 1 pagina laten zien of de vragen over meerdere pagina's verdelen. Het aantal antwoorden dat u kunt terugkrijgen is ook onbeperkt. De enige uitzondering hierop is dat de gegevens opgeslagen worden in de database en backups daarvan, maar enkel en alleen om de website regulier te laten functioneren.

Op deze pagina vindt u een overzicht van gratis software waarmee u vragenlijsten kunt creëren en afnemen via internet.

Met deze dienst maakt u heel eenvoudig online formulierenenqutes en polls. Verdere informatie Heeft u al een bestaand account met een ander e-mailadres. Moet ik achteraf mijn scriptie insturen. Alles gebeurt online in uw browser, dus u hoeft verder niets te installeren en dat maakt deze gratis online enquete programma erg laagdrempelig.

U geeft een korte omschrijving voor de start van de enqute, gratis online enquete programma, waarna u een afbeelding uploadt en de vragen en antwoorden invoert en het formulier opslaat.

Je kan enquêtes invullen via elk toestel

Deze website is vernieuwd. Uw e-mailadres komt in aanmerking! Maak uw vragenlijst Maak uw eigen vragenlijst met onze snelle en intuïtieve enquête tool. Het is mogelijk om veel vragen toe te voegen. Binnen een paar muisklikken een enquete maken 2.

 • Uw browser heeft geen Javascript ondersteuning.
 • Zie alle functies ».
 • Neem contact met ons op Ons ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen met elk probleem.
 • We vinden het wel leuk wanneer aan ons een scriptie toegezonden wordt.

Verder is de feedback te exporteren als bestand naar onder meer PDF. Deze data kan ook gratis online enquete programma SPSS gemporteerd worden. Zo kun je alle vragen op 1 pagina laten zien of de vragen over meerdere pagina's verdelen. Ondersteuning via telefoon is beschikbaar in het Engels en Duits, gratis online enquete programma, op weekdagen, bellen en inspreken via algemeen nummer. Wij hopen wel dat de resultaten van het onderzoek na afloop ook op deze website gepresenteerd worden!

U kunt hier meer informatie vinden: Download de antwoorden De individuele antwoorden van de respondenten kunnen gedownload en gebruikt worden in excel of SPSS om er vervolgens statistische analyses mee te maken?

Zeer gebruiksvriendelijk

Vervolgens selecteert u onderaan het type vraag. Dit is in principe 3 maanden, daarna willen we graag onze database opschonen. Jij kunt van die database gebruik maken, zowel voor kwantitatief alsook voor kwalitatief onderzoek. Ik heb mijn Enquête al gepubliceerd.

Daarvoor is onderzoek nodig en reacties van de klanten. Wat gebeurt met mijn data! Heeft u al een bestaand account met een ander e-mailadres? We beschouwen de resultaten van een Enqute als eigendom van de initiatiefnemer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Cornelie:

  SurveyMonkey heeft de volgende kenmerken: Meer dan 1,, van gebruikers over de hele wereld hebben zich geregistreerd en zijn blij met ons product!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *