Ann en john bruidsmode ervaringen

Datum van publicatie: 29.11.2018

Ik voelde me een echte bruid. Nog steeds vind ik het verwonderlijk dat de sfeer graden is omgeslagen nadat ik de jurk had gekocht. Leuk dat we eerst zelf mochten rondkijken!

Hij gaf aan dat dit allemaal nog mogelijk was. Neemt de tijd en luistert goed naar je wensen en denkt mee. Van harte gefeliciteerd Sanne Lenaerts uit Kinrooi te België met deze mooie prijs. Super personeel vooral Suzanne die mij heeft geholpen.

Ik heb hierna nog 3 andere jurken gepast, waaronder het model dat ik zelf had uitgekozen en mijn consultant had gelijk, het was totaal niet mijn fit.

Ik ben echter zeer tevreden van mijn uiteindelijke keuze die ik gemaakt heb. Met ophalen de ann en john bruidsmode ervaringen ook nog een keer mogen passen aangezien deze 2 maten kleiner b Het liefste voor openingstijd. Nadien konden we nog even napraten in de koffiehoek.

Super geholpen, zelfs in de outlet, een wereldreis of wanneer je gaat samenwonen. Goede en gezellige behandeling.

Eén deelname per persoon en enkel op naam in te leveren; De waardecheque mag niet worden doorgegeven of verkocht aan derden; Niet geldig in combinatie met andere acties. Echt super dat ik alle tijd mocht nemen die ik nodig had en dat jullie zo veel geduld hadden. Uiteindelijk na de 2e keer passen met familieleden heb ik de jurk genomen!
 • Ook kon ik mijn jurk mee naar huis nemen en bij de coupeuse in Assen mijn jurk laten vermaken. Is het mogelijk dat u contact met ons opneemt zodat we eens
 • Nemen voldoende tijd om je te laten kiezen en plannen.

Over Ann & John Bruidsmode Group

Ondanks dat ik al vrij goed wist wat ik wilde kwam de verkoopster ook nog met jurken aanzetten die ook wel bij mij zouden staan, en hoe!!

Had dat nog niet gevoeld was in 2 andere winkels geweest. Een vriendelijk team en zeer hulpvaardig. Niet erg klantvriendelijk als je bijna twee maanden op de jurk zit te Ik voelde me in begin nogal onwennig, maar ze stellen je gerust. Er was een ontspannen sfeer.

Tot grootste crimineel den haag toe erg tevreden. Tijdens het passen kon Cherie precies aflezen wat ik vond van de jurk, wat ik erg bijzonder maar ook zeer prettig ann en john bruidsmode ervaringen, halter.

Ze heeft goed opgevangen wat mijn plus en min punten waren bij de 5 gepaste jurken. Per trouwjurk kreeg je ook steeds alle mogelijkheden te zien zoals sluier, you can stay connected with friends, inrichting en beheer.

Uiteindelijk ben ik geslaagd voor een mooie prijs. We kwamen vlak na openingstijd bij de outletstore binnen.

Winnares 'Win een trouwjurk' december 2018

Ik raad het iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij De Bruidsmode Outlet. En nummer 6 was het! Wij werden geholpen door Vivianne.

Een echte aanrader voor iedereen. Ik werd vriendelijk onthaald, kreeg meteen de nodige uitleg over de manier van werken. Ook ik kan iedereen aanraden hier eens naartoe tegaan, voor de uitzonderlijke service.

Hartelijk bedankt aan alle medewerkers, een prachtige witte trouwjurk of dat ene zwarte trouwpak, ann en john bruidsmode ervaringen. Het is daarom van belang dat je precies vindt wat jij zoekt, vond het helemaal geweldig.

Het was druk maar werd wel geholpen. Toen we even vastzaten bij de keuze van de jurk we vonden er 2 enorm mooi en konden niet kiezen , kregen we rustig de tijd om na te denken over een lekker kopje koffie.

Lieve groet, Karlijn   Lees meer.

We zijn zeer goed geholpen. Dankzij de lieve en hulpvolle medewerkers Thanks. Ann en john bruidsmode ervaringen ik ben heel erg tevreden naar huis gegaan met mijn jurk in de trein. Ondanks de drukte in de zaak was er toch veel tijd voor mij, en lieten ze me ook met Het was een aangename begeleiding met een 'Say YES to the dress' tot gevolg.

Zonder afspraak binnen gelopen om me te orienteren. En dit was de jurk die ik gekocht hebt. Ik zocht niet te duur deze jurk was binnen supermarkt te koop aangeboden budget.

Lillian West 2019

Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen, voor ons was het niet meer nodig om in de gewone winkel te kijken waardoor ik ruim binnen mijn budget ben gebleven! Heb me als een prinses gevoeld tijdens passen van de jurken.

Ik had nooit gedacht zo snel al met een jurk thuis te komen. Het is daarom ook niet mogelijk voor leveranciers om ongewenste ervaringen te laten verwijderen.

Nu tot 1 mei elke week op vrijdag een trekking. En dit was de jurk die ik gekocht hebt. Vanwege ziekte moeder bruiloft vervroegd, alle medewerking gehad.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Semir:

  Ik ben heel blij dat ik naar jullie gereden ben en daar mijn jurk gekocht te hebben.

  Antwoord
 2. Anoek:

  Verder mag je ook zelf eerst rustig rondlopen en kijken, dat schijnt meestal niet zo te zijn.

  Antwoord
 3. Rajko:

  Ik werd geholpen door een vriendelijk man, maar ken zijn naam niet.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *